Illustraties op aanvraag.

Ik maak illustraties voor decoratie, uitnodigingen, flyers, websites, tijdschriften etc.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.
_______________________________________

Illustraties

Een prachtige tekening gemaakt voor een moeder.  Zij wilde graag een tekening van haarzelf met haar zoon op haar schouders gedragen.
Een portret in opdracht gemaakt. Met op de achtergrond de skyline van Kuala Lumpur waar dit leuke gezin een tijd gewoond heeft.
Een gezinsportret met hun hondje die er uiteraard ook helemaal bij hoort.  Aan de hand van foto's maak ik een schets, wanneer deze goedgekeurd is ga ik verder.  Je kunt hem als digitaal bestand krijgen en/of op papier getekend. 
Een uitnodiging op maat gemaakt. 
Een uitnodiging gemaakt voor een feestje.  Zoek je ook een uitnodiging naar wens gemaakt? Neem dan contact op via het contactformulier. 
Zuivelboerderij Noordam organiseerde een kleurwedstrijd. Daarvoor was een kleurplaat nodig.  Dit is het resultaat. 
Hoera! Jarig! Vraag gerust meer informatie aan via het contactformulier.
Een kleurplaat voor de verloskundigenpraktijk met details van het dorp.  Ook interesse in een speciale kleurplaat voor uw bedrijf, feest of school? Vraag gerust meer informatie aan via het contactformulier.
Een kleurplaat voor de verloskundigenpraktijk met alle verloskundigen erop afgebeeld.  Ook interesse in een speciale kleurplaat voor uw bedrijf, feest of school.  Vraag gerust meer informatie aan via het contactformulier.
1 | 2 | 3 >>